23948sdkhjf

Nytt pilotprojekt för XMReality

XMReality utvärderas för närvarande av en division inom försvarsmakten i ett centraleuropeiskt land genom ett betalt pilotprojekt.

Det är XMReality Remote Guidance i kombination med en partners inspektions- och underhållsmjukvara, samt smarta glasögon, som kommer tillsammans utvärderas för att se om de kan förbättra effektiviteten av fordonsinspektioner och underhåll.

Kontraktet med försvarsmakten, från ett land utanför Nato i DACH-regionen, är via en lokal partner som tillhandahåller mjukvara för underhåll och inspektioner med digitala arbetsinstruktioner. Ibland räcker inte de digitala instruktionerna till, och teknikerna som utför arbetet behöver ytterligare hjälp av en expert. I det fallet kan XMRealitys platform ge vägledning på distans. Teknikern kan ansluta till en expert via live video och få vägledning i realtid med av funktioner som är baserade på Augmented Reality.

– Vi är glada över att återigen se att vår mjukvara lever upp till de höga kvalitetskrav som försvarssegmentet ställer. Ordern i sig är inte betydande i monetära termer, då beställningen avser det begränsade pilotprojektet, men den är ändå av betydelse för oss eftersom det finns framtida potential, säger Andreas Jonsson, CBDO på XMReality, i ett uttalande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094