23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

KmK Instrument och FOERSTER ställer ut på ECNDT 2018

Med inriktning på oförstörande provning av komponenter till fordonsindustrin inklusive sprickprovning, sortering och kontroll av materialegenskaper

Välkommen att besöka oss på ECNDT i Göteborg den 11-15 juni 2018.

Monter nr. D04:08.

12:e ECNDT branschkonferensen inom oförstörande provning håller denna gång till på Svenska Mässan i Göteborg. Det är ett unikt tillfälle att besöka ett stort antal specialister inom OFP från hela världen och där forskare och ledande experter träffas för att utbyta idéer och expertis. Mässan arrangeras denna gång av Föreningen för oförstörande provning i Sverige (FOP), där KmK Instrument är medlem.

KmK Instrument och FOERSTER (Division CT) kommer att inrikta sig på lösningar för oförstörande provning, sortering och kontroll, avseende t ex materialstruktur och hårdhet, baserad på magnetinduktiv metod, samt sprickprovning av komponenter och säkerhetsprodukter baserad på virvelströmsmetoden.

Området riktar sig till dig som arbetar inom verkstads-, fordons- eller metallindustrin och har behov av att fördjupa kunskaperna, eller är nyfiken på framstående teknik för komponentprovning och sortering. Vi kommer att förevisa exempel på manuella och automatiserade system. 

Vi representerar hela FOERSTER's erbjudande (Division TS och DM) och det finns självklart även möjlighet att diskutera automatiska inline sprickprovningssystem på halvfärdiga komponenter som rör, stänger, tråd, samt UT system för inspektion av stunga stålplattor etc.

För mer information, vänligen kontakta Anders Vallenfjord på tel. 021-150 160 eller sänd din fråga till service@kmk-instrument.se

 

 

KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564824729

Kontaktperson

Anders Vallenfjord
VD, OFP & Materialprovning
anders.vallenfjord@kmk-instrument.se

Sänd till en kollega

0.078