23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Optisk mätning mot högre höjder med Sylvac Scan S145XL

Optisk Mätning i XL-format. Sylvac-SCAN S145 mätmaskin finns nu i en XL-version för mätning av objekt upp till 1 800 mm i längd och diametrar upp till 145 mm. Den nya modellen behåller samma specifikationer som S145-modellen med dess uppskattade funktionalitet. Förberedd för automation och med ett förbättrat datorsupportsystem.

Förfallodatum
den 31 december 2024

Optiska mätningar är beröringsfria, vilket är idealiskt för känsliga eller ömtåliga komponenter. Optiska system erbjuder exceptionell precision med noggrannhet på under mikronivå. Det ger även en mångsidighet och effektivitet eftersom optisk metrologi kan tillämpas på många material och komponenter, och är snabbare än traditionella kontaktmätmetoder.

Några av fördelarna med beröringsfria optiska mätningar är:

Oförstörande provning: Optiska mätningstekniker säkerställer att de objekt som mäts förblir intakta och oskadade under processen.

Hög precision: Optiska system är kända för sin exceptionella precision och möjliggör mätningar noggrannhet på under mikronivå.

Mångsidighet: Optisk metrologi kan tillämpas på en stor mängd av olika material och komponenter, från mikroskopiska elektroniska kretsar till storskaliga komponenter för tex. flygindustrin.

Snabbt och effektivt: Optiska mätningar är ofta snabbare än traditionella kontaktmätmetoder vilket möjliggör snabbare kvalitetskontroll och inspektionsprocesser.

Läs mer mer om Sylvac SCAN-serien och Sylvac Scan S145XL

 

KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564824729

Kontaktperson

Jörg Engesser
Regional Sales Manager
+46 070-747 10 85 jorg.engesser@kmk-instrument.se

Sänd till en kollega

0.047