23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Miniatyr switch nominerad till årets produkt 2024 - "Lilla jätten i kontrollskåpet"

Compact PROmesh B8 från Indu-Sol är den minsta hanterade switchen på marknaden!

Förfallodatum
den 29 januari 2025

Med sin kompakta design och fulla prestanda, är PROmesh B8 Compact en värdig kandidat för  "Årets produkt 2024".

Priset hedrar de mest innovativa produkterna med högt bruksvärde. PROmesh B8 Compact är just den där innovativa produkten! Samtidigt som tillförlitlighet och prestanda bibehålls och ytterligare funktioner, sparar den kompakta designen utrymme i styrskåpet.

Här är några av dess funktioner:

Kompakt design: Med måtten 100 x 50 x 60 mm (HxBxD), erbjuder B8 Compact upp till 80 %  utrymmesbesparingar jämfört med kommersiellt tillgängliga hanterade switchar med jämförbar prestanda, vilket ger användarna det utrymme de behöver för professionell installation av kablar och andra infrastrukturkomponenter.

Enastående prestanda: PROmesh B8 compact utmärker sig med sina prestandaparametrar på maximal 100 Mbit/s överföringshastighet, 2 Mbit minne, 6,3 Gbit/s bakplanskapacitet och 1,6 Mpps datagenomströmning.

Hantering: Den kan installeras direkt, t.ex. i robotarmar, i färgenheter i tryckmaskiner, i AGV autonoma transportsystem eller styrskåp i omfattande system och mycket mer.

Tillförlitlighet: PROmesh B8 compact är designad för användning i krävande industriella miljöer. Den är robust och motståndskraftig mot vibrationer och temperaturfluktuationer, vilket säkerställer pålitlig nätverksprestanda.

Säkerhet: Med avancerade säkerhetsfunktioner som VLAN-stöd och datakryptering erbjuder PROmesh B8 Compact en hög nivå av skydd för dina nätverk.

Flexibilitet: Denna switch stöder ett brett utbud av applikationer och är idealisk för att ansluta olika enheter och maskiner inom industriell automation. Dess flexibilitet gör att företag kan anpassa och utöka sina nätverk efter behov.

PROmesh B8 compact är inte bara en industriell switch, utan på många sätt en användbar produkt som formar framtiden för industriella nätverk.

Läs mer om Compact B8 Managed Switch här

Begär offert för B8 Compact

Du kan rösta på Årets produkt 2024 här

Mattias Lindh Automation AB
Åsgatan33
282 32 Tyringe
Hässleholms kommun
Sverige
VAT nummer: SE5590928288

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047