23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Tillståndsövervakning

Lär känna din industriella kondition 24/7

Förfallodatum
den 14 maj 2025

Tillståndsövervakning: Lär känna din industriella kondition 24/7

Vi lever i en värld där allt går snabbare och inom industriell tillverkning har detta aldrig varit mer sant. Nya protokoll och teknologier dyker upp varje dag, och det kan ibland vara en utmaning att hänga med. Både fabriker och deras arbetare utsätts för enorm stress, och deras effektivitet och välbefinnande äventyras ofta. Så vi använder utbildningsverktyg för att försöka ligga före denna kurva. Vi försöker också implementera dessa nya teknologier så när tiderna förändras, gör vi det också. Men ibland räcker det inte, och tillverkningsproblem uppstår. När detta händer kan stressen som läggs på den moderna industriarbetaren ofta kännas oöverstiglig, och när det fysiska och psykiska välbefinnandet äventyras, så även produktiviteten.

Om du någon gång har varit på tillverkningsgolvet när en linje slutar att köra, då är du ganska medveten om den stress detta sätter på maskinoperatörer, tekniker och ledning. När sekunderna går och maskiner står stilla, kan miljontals dollar gå förlorade på mycket kort tid. Och när sekunderna blir till minuter och sedan dagar kan fabriksgolvet börja kännas som en tryckkokare. Den stress som underhållspersonal utsätts för kommer ofta med en enorm belastning för deras mentala och fysiska välbefinnande. Ja, vi har sett tekniker som burits bort från fabriksgolv och lagts in på sjukhus i sådana scenarier. Och det är tragiskt och olyckligt eftersom det kunde ha undvikits.

Så, vad gör man om man är industriarbetare i dessa tider? Hur fortsätter du att vara produktiv och hur ser du till att du inte äventyrar din hälsa? Först, ta ett djupt andetag. Det finns verktyg tillgängliga för att övervaka ditt välbefinnande. Träningsspårare har faktiskt blivit en stapelvara i vår tid. Genom att fånga upp vitala data som ständigt övervakas och dokumenteras samt larma om personliga tröskelvärden överskrids eller underskrids. Men tänk om det också fanns ett sätt att övervaka tillståndet i din fabrik så att du aldrig nådde denna mentala och fysiska brytpunkt?

Tänk om du genom att övervaka tillståndet i din fabrik aldrig hade ett linjestopp i första hand?

Ingen tid går förlorad, inga pengar går förlorade, och den onödiga påfrestning som läggs på tekniker och anläggningsoperatörer blir ett minne blott.

Välkommen till framtiden för underhåll av industriell automation!


Tillståndsövervakning från Lindh Automation och Indu-Sol!

Mattias Lindh Automation AB
Åsgatan33
282 32 Tyringe
Hässleholms kommun
Sverige
VAT nummer: SE5590928288

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047