23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Använder du för mycket torris under transporter?

Många tar det säkra före det osäkra och häller i onödigt mycket torris (kolsyreis) i transportlådor för känsliga frysvaror. Noggranna tester och validering av exakt rätt mängd torris gör att du kan markant reducera dina transportkostnader.

Substanser, prövningsläkemedel och färdiga vaccin kräver en varsam hantering i alla transportled. Framför allt handlar det om att säkerställa en oavbruten fryskedja för att alla varor ska komma fram oskadda och fullt verkningsfulla.

Nordtec erbjuder validering av torris under transporter. Det innebär att vi utför noggranna tester utifrån just ditt emballage och dina temperaturgränsvärden. Allt sammantaget ger dig svar på exakt hur många kilo torris som krävs för att bibehålla rätt temperaturer för dina varor under hela transporten.

– Många av våra kunder har tidigare uppskattat och använt alldeles för mycket torris i sina transportlådor. Efter vår validering har de kunnat minska sina inköp av torris och spara en hel del pengar, berättar Maria Almestål, labbchef på Nordtec.

Nordtec Instrument AB
Elof Lindälvs gata 13-15
402 41 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562032721

Kontaktperson

JB

Sänd till en kollega

0.047