23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

"Nätverksväktaren" utanför styrskåpet för tuffa industriella miljöer

PROmesh P10X  ger innovativ online-kabeldiagnostik till IP67-området av dina system och maskiner, vilket möjliggör att permanent visualisera det fysiska slitage på dina nätverkskablar.

Förfallodatum
den 26 september 2024

PROmesh P10X har utvecklats för de tuffaste driftsförhållandena för att enkelt implementera sofistikerade nätverksstrukturer och kan monteras direkt på robotar eller andra rörliga systemdelar.

IP67 certifierad (vatten/dammtålig) – Utvecklad för de tuffaste driftsförhållandena

≫ För användning utanför styrskåpet

≫ Platsbesparande tack vare den kompakta designen

≫ Lämplig för extrema temperaturer (-40 till +75 °C)

≫ Lämplig för svetsapplikationer (tack vare metallhölje)

≫ Lämplig för rörliga växtsektioner (vibrationsbeständig)

Temperaturövervakning -  Säkerhet trots extrema förhållanden

Det utökade temperaturområdet (-40 till +75 °C) gör att PROmesh P10X kan användas även under extrema miljöförhållanden. Den integrerade övervakningen av enhetstemperaturen ger extra säkerhet vid användning.

Dessutom kan det termiska slitage på switchen också spåras och minskas. Det integrerade webbgränssnittet gör det möjligt att hantera det individuella toleransområdet för temperaturvarning.

Online Kabeldiagnostik (Under operationen) - Upptäck och åtgärda linjebaserade defekter i ett tidigt skede!

Till skillnad från andra kabeltestare utför PROmesh P10X kabeldiagnosen kontinuerligt och under pågående systemdrift. Den innovativa online-kabeldiagnosen kombinerad med den kraftfulla industriella switchen (IP67) gör detta möjligt. Tack vare denna permanenta övervakning kan kritiska kabelförhållanden automatiskt upptäckas och åtgärdas av underhållsavdelningen - innan din systemdrift påverkas!

Monitorerings Funktioner (med händelseavisering)  Förenklat underhåll tack vare tidig upptäckt

Upptäck avvikelser i nätverket och datokommunikationen i ett tidigt skede. Underhållsarbete kan utföras på ett mer riktat och planerat sätt - innan fel eller driftstopp inträffar. Avlasta din underhållspersonal och stabilisera din systemdrift permanent.

För Övervakning av Prestanda -  Identifiera problemområden med nätverksbelastning

Eftersom datatrafikvolymen varierar vid olika punkter i ett industriellt nätverk är det lämpligt att övervaka nätverksbelastningen vid viktiga datanoder (=switches). Om datatrafiken överstiger switchens kapacitet, uppstår datatap (discards) eller kommunikationsstörningar.

Dessa sporadiska toppar i nätverksbelastningen uppstår ofta på grund av acykliska dataförfrågningar eller TCP/IP-applikationer. För att göra dessa kortvariga överbelastningar synliga tillhandahåller PROmesh P10X nätverksbelastningsstatistik. Statistiken visar alla nätverksbelastningar per port och discards som har inträffat, upp till sekunden, vilket möjliggör att prestandarelaterade flaskhalsar upptäcks och elimineras.

EMC-övervakning - Equipotential Bonding Ok?

Upplever du kommunikationsfel eller avbrott? Trots korrekt skärmning inträffar EMC-koppling i datakablar om och om igen i praktiken. För att bättre upptäcka dessa källor till EMC-störningar har PROmesh P10X permanent övervakning av läckströmmar.

Den integrerade läckströmsövervakningen av PROmesh P10X registrerar frekvensen och intensiteten för förekommande EMC-störningar samt exakt tidpunkt. Den precisa tidpunkten för händelsen registreras och sparas för att förenkla sökandet efter störningskällan. Att visa ögonblicksbilden är enkelt via det integrerade webbgränssnittet.

Den automatiska larmnotifieringen skickas om ett värde överskrider det fritt inställda gränsvärdet.

Spänningövervakning (24 V)  - Över/Underspänning närvarande?

Att slå på och av kopplingskomponenter och belastningar kan orsaka spänningsfluktuationer i systemet. Dessa över- eller underspänningar kan skada eller orsaka fel på switchar och andra komponenter.

När det gäller switches, med de centrala kommunikationsnoderna, är sådana fel särskilt kritiska eftersom systemkommunikationen skulle påverkas avsevärt. Av denna anledning har PROmesh P10X integrerad övervakning av strömförsörjningen (24 V) som kan integreras i din centrala nätverksövervakning som en extra stabilitetsparameter.

https://lindhautomation.com/product/promesh-p10x/

Mattias Lindh Automation AB
Åsgatan33
282 32 Tyringe
Hässleholms kommun
Sverige
VAT nummer: SE5590928288

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.063