23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Fältkalibrering säkerställer mätvärden utan att störa din verksamhet

Fältkalibrering är en smidig lösning för företag som av olika skäl inte kan montera ned och skicka iväg mätutrustning för kalibrering i ett externt labb. Nordtec erbjuder ackrediterad fältkalibrering av flera mätstorheter.

Fältkalibrering innebär kortfattat att Nordtec kalibrerar dataloggrar och givare på plats hos kunderna. Det är en populär lösning bland många företag inom life science, livsmedelsbranschen, industrin  och en rad andra verksamheter.

I vissa fall är mätutrustningen svår och tidskrävande att montera ned. Många företag behöver också ha oavbruten mätning i känsliga miljöer och kan därför inte skicka iväg och vara utan loggrar och givare för kalibrering i ett externt laboratorium. Det faktum att Nordtecs tekniker kalibrerar mätutrustningen på plats gör att verksamheten kan fortgå med minimala störningar.

Nordtec är godkända av det svenska tillsynsorganet Swedac för ackrediterad fältkalibrering av utrustning som mäter temperatur, fukt och differenstryck. Kalibreringen görs med hjälp av högnoggran utrustning i form av vätskebad, huminatorer (fuktkammare), blockugnar, pneumator (tryckmätare), specialtermos och loggande referensinstrument.

Läs mer om Nordtecs fältkalibrering

Nordtec Instrument AB
Elof Lindälvs gata 13-15
402 41 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562032721

Kontaktperson

MA

Sänd till en kollega

0.032