23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Workshop 10 nov sprickprovning och sortering av komponenter

Workshop den 10 november i Jönköping gällande sprickprovning, sortering och kontroll av komponenter, produkter och artiklar

Detta är en workshop för dig som arbetar inom verkstads-, fordons- och metallindustrin och har behov av att fördjupa kunskaperna, eller är nyfiken på framstående teknik, gällande oförstörande och automatiserad sprickprovning och sortering av metalliska fordons- och säkerhetsrelaterade komponenter, produkter och artiklar.

Vi går igenom möjligheterna med MAGNATEST TLC för sortering av komponenter baserat på avvikande materialstruktur och hårdhet. Den nya kompakta elektroniken kan enkelt implementeras direkt i produktionslinjen, för automatisk provning, eller för utvärdering i labbmiljön. 

Vi presenterar DEFECTOVISION CT för sprickprovning på komponenter med komplexa geometrier genom induktion termografi. Den speciella tekniken möjliggör identifiering av sprickor på t ex splines, gängspår eller andra områden som normal är svåra att inspektera med automatiserad oförstörande provningsmetod.

Utöver detta går vi igenom hur virvelströmsinstrumentet STATOGRAPH tillsammans med den banbrytande programvaran STATOVISION inklusive C-scan effektivt kan spricksöka ytdefekter på fordonskomponenter som t ex cylindrar, kam- och vevaxlar, hjulnav, bromsskivor, kugghjul mm. Läs mer om STATOVISION här.

Läs mer på vår hemsida här

Datum, tid och plats: 
Onsdagen den 10 november 2022
Kl. 09:00-12:00
Scandic ELMIA, Jönköping

Anmälan:
Anmäl dig genom att skicka in dina kontaktuppgifter till e-postadress info@kmk-instrument.se senast den 31 oktober 2022. Workshopen är kostnadsfri. 

Varmt välkommen önskar KmK Instrument och Institut Dr. Foerster! 

 

KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564824729

Kontaktperson

Anders Vallenfjord
VD, OFP & Materialprovning
anders.vallenfjord@kmk-instrument.se

Sänd till en kollega

0.062