23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Underhåll i världsklass - bokserien

| Medlemsnyhet | Företag Underhåll i världsklass

Vi kan nu erbjuda böckerna i serien Underhåll i världsklass från eget förlag. Detta ger er möjlighet att köpa litteraturen till lägre pris än genom våra andra försäljningskanaler. Dessutom kan vi också erbjuda kvantitetsrabatter.

Bokserien som nu sålts i mer än 6 000 exemplar beskrevs i U&D:s recension som det Svenska standardverket inom underhållsområdet. 

Författare är Leo Hagberg och Tomas Henriksson som arbetat med att utveckla underhållsverksamheter sedan 80-talet. Innehållet i böckerna är baserat på deras mångåriga insatser inom ett stort antal företag både i Sverige och internationellt. De har verkat som konsulter och utbildare i företag som LCP, ABB Service, OEE Consultants och på senare år i Trivalo och AFRY.   

Huvudboken  ger en komplett beskrivning av hur man bör agera för att nå ett underhåll i världsklass, genom ett systematiskt och resultatinriktat arbete med verksamhetens olika processer. Exempel på huvudprocesser som gås igenom i bokens mer än 600 sidor är planering av underhållet, reservdelsstyrning, förebyggande och avhjälpande insatser och livslängsekonomi. Det mest omfattande kapitlet ägnas åt att beskriva hur underhållets resultat bör beskrivas för att på ett framgångsrikt sätt visa behovet av insatser såväl som uppnådda resultat man uppnått. Därutöver ger vi förtydligande och tips kring frågeställningar som rör kompetensutvecklng, organisationsfrågor, ledarskap med mera. Genom sitt pedagogiska upplägg, och att boken även innehåller övningsuppgifter med lösningar så är de även mycket lämpliga som kurslitteratur för såväl högskolestudenter som deltagare i andra typer av underhållsutbildningar.

I boken 11 framgångsrika exempel  presenterar vi ett antal företag och beskriver hur de framgångsrikt arbetat med sina underhållsprocesser och nått fantastiska resultat. Bland dessa företag finns Volvo Cars, Volvo Lastvagnar, Stora Enso, Södra Cell, Scania, Iggesund Paperboard och Outokumpu. 

För mer detaljer se www.underhållivärldsklass.se

Medlemsnyhet

Företag
Underhåll i världsklass

Vadmöllan 141
225 94 Lund
Sverige

Sänd till en kollega

0.063