23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Oljefilter som möter FN’s Globala Mål

| Medlemsnyhet | Företag Colly Filtreringsteknik AB

Genom att uppgradera sina oljefilter för hydraulik- och smörjsystem till Colly & Palls Athalon-filter får man ut mer än bara bättre renhet i sin olja.

Genom att uppgradera sina oljefilter för hydraulik- och smörjsystem till Colly & Palls Athalon-filter får man ut mer än bara bättre renhet i sin olja. Filterhusen med dess tillhörande filterpatroner bidrar till bland annat kostnadsreduceringar och arbetsmiljöförbättringar. Dessa förbättringar går i linje med FN’s Globala Mål som många företag inom industrin strävar efter att uppnå. Man har alltså möjligheten att sänka sina kostnader och få en bättre renhet samtidigt som man bidrar till en hållbarare värld.

Oljefilter av märket Athalon från Pall & Colly
Palls filtersystem Athalon används för att filtrera olja för hydraul- och smörjsystem. Filterhuset har en stående hållare vilket underlättar vid byte av filterpatron. Förutom att filterbytet går fortare än med ett hängande filterhus blir det också mycket säkrare och risken för oljespill minimeras. Utöver detta har själva filterpatronen flera fördelar så som en metallfri konstruktion för minimerade destruktionskostnader och en stor filterarea för längre livslängd.

Fördelarna du kan få från ditt oljefilter
Med Athalon filtersystem från Colly & Pall finns det flera aspekter som bidrar till minskade kostnader. Det handlar bland annat om en minimerad mängd olja som behöver dräneras vid ett filterbyte med Athalon jämfört med ett hängande filterhus. Filterpatronen har också en större filterarea och bättre filtreringsgrad än många konkurrenter vilket ger en längre livslängd. Arbetsmiljön blir också bättre då filterbyten är enklare och går fortare vilket i sin tur bidrar till tidsoptimering.

Investera i ett filtersystem för hållbarhet
De finns flera mål och delmål från FN’s Globala Mål som man med hjälp av Athalon kan möta. Filterpatronens låga initialtryckfall är energibesparande och minskar CO2-utsläpp och hela filterbyteprocessen bidrar till en tryggare arbetsmiljö. Man stödjer också en hållbar och innovativ industri med den renhet man kan uppnå med Athalon. Att patronen inte innehåller någon metall reducerar vikten av farligt avfall och därmed kostnaden för destruktion.

Medlemsnyhet

Företag
Colly Filtreringsteknik AB

Box 81
164 94 Kista
Sverige
Colly Filtreringsteknik AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078