23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Wonderware Scandinavia är nu AVEVA Select Scandinavia

Efter 20 år som Wonderware Scandinavia, börjar nu ett nytt kapitel för företaget under namnet AVEVA Select Scandinavia. Det fördjupade samarbetet med AVEVA bekräftar ytterligare deras långvariga och långsiktiga partnerskap.

Som en AVEVA Select partner kan nu Wonderware Scandinavia leverera hela AVEVAs sortiment av marknadsledande industriella programvarulösningar baserat på senaste teknologi till regionala kunder, vilket hjälper dessa att bli mer hållbara och vinstdrivande. AVEVA Select Scandinavia är, tillsammans med sitt systerföretag AVEVA Select Benelux, de första i Europa att utnämnas till AVEVA Select full DBA partners (Doing Business As).

Som exklusiv AVEVA Select partner i Sverige, Danmark och Norge, kan nu AVEVA Select Scandinavia använda sig av hela AVEVAs omfattande programvaruportfölj vilket möjliggör att de kan hjälpa organisationer att påskynda sin digitala transformation. Med AVEVAs Engineering-svit för design- och konstruktionslösningar, kan de assistera kunder att effektivt och säkert leverera stora projekt i tid och inom ramen för budget. AVEVAs Operations-svit för styrning, kontroll och exekvering av tillverkningsprocesser, identifierar och eliminerar svagheter, förbättrar den operationella effektiviteten och förstärker samarbetet mellan människor i organisationen. AVEVA Select Scandinavia kan även stärka kunderna att balansera driftskostnader och riskoptimera processer med AVEVA Asset Performance Management lösningar som via datadrivna beslut och maskininlärningsmodeller går från ett reaktivt tillstånd mot ett prediktivt.

“Partnerskapet accelererar värdet som AVEVA Select Scandinavia ger till sina kunder och partners, stärker deras möjligheter att optimera sin drift och att bättre utnyttja sina tillgångar och resurser. Med senaste teknologin, inklusive AI (Artificiell Intelligens), IIoT (Industrial Internet of Things), "big data", molntjänster och olika hybridlösningar, kommer AVEVA Select Scandinavia kunna hjälpa organisationer att uppnå sina visioner, menar Georges Millet, VP EMEA Partners, AVEVA.

“Vår högsta prioritet är att alltid ligga i framkant av teknikutvecklingen, genom att erbjuda både bredd och djup av kvalitativa industriella programvarulösningar till våra partners och kunder. Därför var det ett enkelt beslut när AVEVA Group valde oss att bli en officiell AVEVA Select partner,” säger Peter Karlsson, VD på AVEVA Select Scandinavia. “Att bli AVEVA Select Scandinavia ger oss möjligheten att erbjuda våra partners och kunder hela AVEVAs portfölj av lösningar. Wonderware och Plant SCADA (tidigare känt som Citect SCADA) är välkända i skandinavisk industri, kritisk infrastruktur och fastigheter, och med den utökade portföljen har vi nu även lösningar för design, konstruktion och simulering samt för underhåll och optimering av tillgångar och processer inom processindustri och energi.

Om AVEVA Select Scandinavia - Nytt namn – Samma kärna – och mer
AVEVA Select Scandinavia (tidigare Wonderware Scandinavia) är en exklusivt utvald komplett AVEVA DBA-distributör (doing business as), certifierad utbildnings-, och tjänsteleverantör för AVEVAs industriella programvarulösningar i Sverige, Norge och Danmark. Med det tydliga målet att erbjuda innovativa programvarulösningar, möjliggör AVEVA Select Scandinavia för sina kunder att bli ledande i sina branscher inom smart industri, smart infrastruktur och smarta fastigheter. AVEVA Select innefattar 100+ programvarulösningar med tidigare varumärken så som Wonderware och Citect, nu i det övergripande AVEVA varumärket.

Mer om AVEVA Select Scandinavia: www.scandinavia.avevaselect.com

Om AVEVA
AVEVA är en global ledare inom industriell programvara för digital transformation och hållbarhet. Genom att koppla samman värdet av information med AI och den mänskliga kunskapen, möjliggör AVEVA för företag och människor att använda sin information genom att realisera nya värden. Vi kallar det för “Performance Intelligence”. AVEVAs omfattande portfölj möjliggör för mer än 20 000 industriella företag att designa smartare och styra bättre mot en hållbar effektivitet och framtid. AVEVA stödjer kunderna genom sitt breda och erfarna ekosystem som inkluderar 5500 partners och 5700 certifierade utvecklare runt om i världen. Företagets högkvarter finns i Cambridge, Storbritannien, med över 6 500 anställda och 90 kontor i över 40 länder.
Läs mer om www.aveva.com/

Kopieringsrätt © 2021 AVEVA Solutions Limited. Alla rättigheter reserverade. AVEVA Solutions Limited ägs av AVEVA Group plc. AVEVA, AVEVA-logotyperna och AVEVAs produktnamn är varumärken, eller registrerade varumärken som tillhör AVEVA Group plc eller dess dotterbolag i Storbritannien, eller andra länder. Andra varumärkes- och produktnamn är varumärken som tillhör respektive företag.

Kontaktinformation
Peter Karlsson, VD, +46 703 448433
Helen Lindros, Marknadsförings- och kommunikationschef, +46 706 316926

AVEVA Select Scandinavia (formerly Wonderware)
Hyllie Vattenparksgata 12
215 32 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5566000765

Kontaktperson

Senaste inläggen från AVEVA Select Scandinavia (formerly Wonderware)
Ladda fler inlägg

Sänd till en kollega

0.047