23948sdkhjf

Sylvac höjer standarden inom området trådlös mätteknik

| Medlemsnyhet | Företag KmK instrument ab

Schweiziska Sylvac lanserar den andra generationen Bluetooth®-teknik, för fler möjligheter och enklare anslutning av sina mätinstrument.

Schweiziska Sylvac är en pionjär inom trådlös mätteknik och lanserar nu den andra generationen trådlös teknik via Bluetooth® för fler möjligheter och enklare anslutning av sina mätinstrument.

Med hjälp av applikationen "Sylvac BT Smart" kan du enkelt och sladdlöst visa all mätdata från ett Bluetooth® SMART instrument direkt på din PC, läsplatta eller smartphone. Den ger operatören möjlighet att spara mätdata i PDF eller Excel format samt exportera data till Google Drive.

Läs mer på hemsidan om nyheten och vilka instrument som ingår i Sylvac Bluetooth® SMART serien.

Fördelar med de nya profilerna «IoT redo»:

  • Hantera kalibreringsdatumet och aktivera en varning för förfallet kalibreringsdatum.
  • Övervaka batterilivslängden.
  • Lätt att hitta instrumentet med den blinkande displayfunktionen.
  • Anpassa funktionerna på dina instrument: knappens funktioner / lås eller begränsa vissa funktioner.
  • Spara de personliga funktionerna (förinställningar, toleranser, mätriktning, enhet etc.) och ladda dem på ett nytt instrument med ett enkelt klick via Sylvac-programvaran.


KmK Instrument i Västerås arbetar med mätteknik sedan starten för snart 25 år sedan och har hög kunskap och lång erfarenhet av mekaniska och optiska mätmaskiner. Företaget är sedan 2009 exklusiv agent åt Sylvac på den svenska marknaden och erbjuder hela produktsortimentet, inklusive service, support och kalibreringar. 

Kort om KmK Instrument AB
KmK Instrument grundades år 1994 och är ett agentur- och kunskapsföretag inom mätning, provning och kontroll med fokus på specialistkompetens inom områden Mätteknik, Materialprovning och Oförstörande provning. Företaget med sitt democenter är lokaliserat i nya lokaler i teknik staden Västerås.

 Läs mer på vår webb www.kmk-instrument.se eller ring tel. 021- 150 160

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
KmK instrument ab

Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Sverige
KmK instrument ab

Sänd till en kollega

0.118