23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Bearbetning -CNC & automatisk svarvning & fräsning

Erbjuds
Förfallodatum
den 15 oktober 2024

 

Under åren har Folmer Svendsen A/S arbetat målriktad för att leverera ett varierat utbud av supply chain tjänster som minskar kostnaderna i våra kunders leveranskedja utan att kompromissa med kvaliteten.

Mer än 95% av de gjutna och sänksmidda komponenten från Folmer Svendsen A / S levereras med färdig bearbetning enligt kundernas efterfrågan. Dessutom kan vi också leverera ett brett utbud av svarv och fräs från stång, profil eller block. Varorna tillverkas på avancerade CNC-bearbetningscentra och svarvmaskiner, både CNC, multispindel eller annat beroende på uppgiften.

Svarv och fräs leveras i alla material och storlekar.

Vi levererar svarvkomponenter i storlek från några millimeter i diameter till större frässtrukturer och ämnen. Med fokus på kvalitet har vi byggt upp ett nätverk av partners så varierat att det gör det möjligt för oss att leverera i nästan alla tänkbara material: från lättbearbetningsbara material som mässing och automatstål, över aluminium, rostfritt stål till hårda bearbetningsbara material som inconel och titan.

Vi erbjuder varierande seriestorlekar och komplexitet.

Folmer Svendsen hanterar produktion av enkla ämnen i större antal till mycket komplexa komponenter. Beroende på ämnesstorlek och komplexitet hanterar vi seriestorlekar från några biter till produktion av miljoner i antal.

vi gör jobbet helt och fullt.

Vi levererar gärna ämnen med värmebehandling, uttglödgning eller härdning samt ytbehandling. Slutligen utförar vi också monteringsuppgifter relaterade till de bearbetade artiklarna. Allt naturligtvis till konkurrenskraftiga priser.

 

 
Leverantör
Folmer Svendsen A/S

Folmer Svendsen A/S
Strandvejen 102E
2900 Hellerup
Danmark

Morten Kure
Telefon: +45 39681500

Se fler tjänster
Se hela profilen
Kontakta leverantör

Sänd till en kollega

0.14