23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Nordic Live Expo AB

Live Expo arrangerar mässor, möten, konferenser och events på den skandinaviska marknaden. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi matchar människor och företag för att göra affärer, nätverka och inspireras av varandra. Live Expo har startats av Sveriges mest erfarna entreprenörer inom mässor och events, som lanserat över hundra nya mässor varav flertalet är idag ledande inom sina respektive branscher. Med ett fulladdat innehåll inspirerar, utvecklar och uppdaterar vi våra besökare och tar mässmediet till en helt ny nivå.

Event  2024:

Sales & Marketing
Sales & Marketing 2024, är den främsta mötesplatsen för alla som leder och arbetar med försäljning och marknadsföring. 21-22 februari samlas 1000-tals marknad- och försäljningsavdelningar på Kistamässan i Stockholm. Ta del av ett dynamiskt mässgolv och en fullspäckad konferens. Mötesplatsen ett unikt tillfälle att ta del av praktiska idéer och lösningar som ger ny kunskap och kompetens. Fokus är att skapa ett innehåll av högsta kvalitet, lyssna till de bästa föreläsarna, diskutera senaste ämnena och träffa utställare som visar de senaste teknikerna och tjänsterna som effektiviserar företagen och dess medarbetare.

Läs mer om mässan och konferensen här: https://salesmarketingexpo.se/

Retail Technology
Retail Technology arrangeras 29–30 maj på Kistamässan I Stockholm och är Sveriges stora samlingsplats för dig som är verksam inom handeln. Ta del av det späckade konferensprogrammet med framstående experter inom branschen. Här möts ledande företag som hjälper handeln framåt i den digitala eran. Detta är handelns främsta mötesplats och här knyts värdefulla affärskontakter med de mest inflytelserika personerna inom handelns alla hörn.

Läs mer om mässan och konferensen här: https://retailexpostockholm.se/

e-Commerce Expo
Den 29-30 maj 2024 blir Kistamässan återigen Sveriges viktigaste och ledande samlingspunkt för e-handeln. e-Commerce Expo är mässan och konferensen där värdefulla affärsrelationer byggs och där e-handelschefer, IT-chefer, marknadsföringsexperter och andra nyckelpersoner inom e-handelsbranschen samlas för att dela insikter, hitta nya leverantörer, inspirera till innovation och skapa meningsfulla kontakter.

Läs mer om mässan och konferensen här: https://ecommerceexpo.se/

Retail Interior Design
Retail Interior Design är Nordens enda mässa inom butiksinredning, butiksutrustning och design. Mässan kommer att gå parallellt med Sveriges största mötesplats för hela handeln, Retail Technology 2024, som årligen besöks av 4000 beslutsfattare och inköpare från handeln och dess butiker.

Läs mer om mässan och konferensen här: https://retailinteriordesign.se/

Framtidens Livsmedel
29-30 maj 2024 blir Kistamässan återigen Sveriges viktigaste och ledande samlingspunkt för hela livsmedelsbranschen. Livsmedelsbranschen står inför en utmaning att möta samhällets framtida krav på hållbara, prisvärda och klimatsmarta produkter. 2024 kraftsamlas experter, innovatörer och företag från hela Norden för att dela och utbyta kunskap om branschens utveckling och framtidens köpbeteende.

Läs mer om mässan och konferensen här: https://framtidenslivsmedel.se/

Nordic Live Expo AB
F O Petersons gata 28
421 31 Västra Frölunda
Sverige
VAT nummer: SE5592028285

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031