23948sdkhjf

Hydroscand Machine blir årets branschvinnare

Varje år utser branschvinnare.se i samarbete med Largest Companies de företag som kan stoltsera med utmärkelsen Branschvinnare.

Hydroscand Machine AB har blivit utsedda till Branschvinnare 2023.

– Jag är så oerhört stolt över att vi på Hydroscand Machine AB får ta emot utmärkelsen Branschvinnare 2023. Vi, Hydroscand Machine teamet, har under de senaste åren arbetat för att förbättra våra resultat. Utmärkelsen är ett bevis på att vi tillsammans har byggt det starkaste Machine Teamet i Säter. Detta genom ömsesidig lojalitet och fokus på god arbetskultur med engagerade, nöjda och produktiva medarbetare. Vi står bakom våra produkter och tar hållbara beslut. Hydroscand Machine AB levererar högkvalitativa produkter med kompetent personal som en del av vår strategi. Det finns inga genvägar, säger Admir Paratusic, vd på Hydroscand Machine AB.

För att vara en branschvinnare beskriver Branschvinnare och Largest Companies i pressmeddelandet att det är ett företag som överträffat den egna branschens genomsnittliga utveckling i både omsättning och resultat. En gång per år räknas snittet fram och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. Företaget behöver slå Branschens utveckling i både omsättningsförändring och resultatförändring, där det egna resultatet är positivt. Att bli en branschvinnare är ett resultat av skickligt företagande och starkt entreprenörskap.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.375