23948sdkhjf

ABB investerar i ny automationsprogramvara

ABB lanserar ny automationsprogramvara som underlättar för underhållschefer att tillgång till de senaste funktionerna.

Den nya programvaran QCS Automations Software Maintenace (ASM) möjliggör kontinuerliga förbättringar mellan versioner tack vare tillgång till regelbundna programuppdateringar som hjälper massa-, pappers-, förpacknings- och mjukpappersbruk för att maximera sina systeminvesteringar.

När underhållschefer uppgraderar sitt system får de inte bara ett nytt system, utan även de senaste funktionerna och releaserna av den aktuella programvaruversionen. Tidigare var inte dessa enkla att komma åt, vilket resulterade att man satt man den gamla versionen av systemet.

ABB:s senaste livscykelhanteringsprogram eliminerar komplexiteten och kostnaden för att få tillgång till nya programreleaser och funktioner, rättelser och förbättringar mellan de större systemuppgraderingarna. Det minskar underhålls- och supportkostnaderna tack vare kortare leveranstider för programvara och bidrar därmed i slutändan till att förbättra systemets tillgänglighet, tillförlitlighet och prestanda.

– Det som främst utmärker detta utbyggda program är den uppdaterade och skräddarsydda kundsupporten. Det här är ett stort steg för operatörer som redan har den senaste versionen, och som nu kan få nya funktioner kostnadseffektivt levererade av serviceteam snarare än projektteam när de så önskar, säger Carl-Magnus Tjeder, global produktchef för Paper Machine Controls på ABB.

I kundportalen, myABB, kan kunderna få information kring systeuppdateringar som publiceras i ABB Library.

QCS ASM är anpassat för kundens underhållschefer, produktionschefer och systemtekniker på alla marknader som vill framtidssäkra sitt bruk och hålla sig uppdaterade.

Läs mer om: ABB
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Återstart av Ringhals 4 skjuts upp igen
Nytt uppdrag för L&T inom teknisk fastighetsdrift
Från förlust till vinst
Hydroscand Machine blir årets branschvinnare
Investerar 85 miljoner i deras elnät
VR - hjälper eller stjälper? - Det ska Högskolan Skövde ta reda på
Andra Nordiska Medier
Metal Supply SE
Verkstäderna
Process Nordic

Sänd till en kollega

0.276