23948sdkhjf

Ramboll Sverige satsar på resiliens och ny säkerhetschef

Efterfrågan på tjänster inom resiliens, som är det område som hanterar frågor kring motståndskraft, krisberedskap och säkerhet växer stadigt. Många företag får högre krav ställda på sig, både från myndighetshåll och från kunder.

Nu utvecklar Ramboll enheten för resiliens ytterligare för att kunna hjälpa fler kunder och arbeta mer internationellt. Innan pandemin bröt ut startades en Resiliens-enhet inom Ramboll i Sverige för att integrera resilensaspekter i olika uppdrag, exempelvis inom energi-, VA- och sjukhusprojekt.

Området kommer nu expanderas då de aktuella samhällsutmaningarna trygghet- och tillitsfrågor så läggs särskild vikt vid brottsförebyggande frågor. Företager organiserar sig samtidigt för att kunna etablera sina tjänster i fler av de 30 länder där de har verksamhet.

Tidigare har Karin Palmblad varit säkerhetschef men som nu axlar rollen som affärsområdeschef hos bolaget. Det blir Dennis Lindberg som kommer ta sig an rollen som säkerhetschef hos Ramboll Sverige. Han har sedan sommaren 2021 arbetat som senior konsult på Ramboll.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156