23948sdkhjf

Käppalaförbundet får ny vd

Pär-Ola Andersson ska träda in som ny vd för Käppalaförbundet.

I grunden är Pär-Ola Andersson civilingenjör i kemiteknik och har suttit som vd i tidigare företag. 

– Jag är mycket nöjd med att Pär-Ola Andersson har accepterat VD-rollen på Käppalaförbundet. Hans tidigare erfarenheter och goda ledaregenskaper kommer att vara en stor tillgång i det fortsatta arbetet med att utveckla förbundet och Käppalaverket för framtiden, säger Daniel Källenfors, styrelseordförande i Käppalaförbundet.

Nuvarande vd Anderas Thunberg avslutar sin tjänst vid årskiftet efter 16 år på förbundet, varav fem som vd. Pär-Ola kommer träda in som vd i mars nästa år. 

– Jag tackar för förtroendet och är väldigt glad över att få möjlighet att bidra till Käppalaförbundets viktiga verksamhet och de stora investeringsprojekt som pågår för ökad kapacitet och en renare miljö i Östersjön. Jag ser fram emot att leda verksamheten och utveckla den i samarbete med förbundsstyrelsen och tillsammans med förbundets erkänt duktiga medarbetare, säger Pär-Ola Andersson, tillträdande VD.

*Käppalaförbundet är ett reningsverk som i Käppalaverket tar emot avloppsvatten från mer än halv miljon människor från 11 kommuner.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078