23948sdkhjf

Prevas ingår avtal med Arba One AS

Prevas har ingått avtal med Arba One, detta framgår i ett pressmeddelande.

Arba One är ett dotterbolag till Arbaflame och producerar miljövänlig pellets som ska ersätta fossilt bränsle.

Håvard Knappskog, lösningsarkitekt på Arbaflame, och Stian Johnsen, underhållschef på Arba One, förklarar varför de valde IFS Ultimo EAM:

Vår teknik ger en hårdare, vattenavstötande och mer energirik pelletstyp än vanliga träpellets. Svartpellets kommer bland annat kunna ersätta kol i kolkraftverk och blir på så sätt ett viktigt bidrag till den gröna omställningen. Vi upplever en stor efterfrågan på marknaden och har planer på att bygga fler anläggningar framöver. För oss var det därför viktigt att hitta en kostnadseffektiv EAM-lösning som kunde skalanpassas och upplevdes modern och intuitiv. Med Prevas får vi samtidigt en erfaren EAM-partner som kan hjälpa oss att utvecklas över tid, vilket vägde tungt i vårt val, säger Håvard Knappskog.

Prevas är redan en erkänd partner och leverantör av underhållssystem och asset management på den nordiska marknaden. Vårt nyligen tillkännagivna samarbete med IFS Ultimo EAM gör att vi kan erbjuda ännu fler kunder attraktiva och kostnadseffektiva lösningar för proaktivt och förebyggande underhåll. Det är ett värdefullt tillskott i vår lösningsportfölj, , förklarar Einar Alexander Andersen, vd för Prevas Norge.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109