23948sdkhjf

Intervjuserie inför Underhållsdagarna - Resurseffektiv energianvändning

I en turbulent tid gäller det att hjälpas åt. Hur ska vi hantera utmaningar som komponentbrist, energikris, säkerhetshot och den gröna omställningen? Det och mycket mer diskuteras när underhållsbranschen möts på Skogshem & Wijk i Stockholm den 16-17 november. I en intervjuserie kommer vi nu att ge dig försmak av våra intressanta talare.

En av talarna är Anders Pousette som är senior handläggare på Energimyndigheten.  Hans föredrag kallas: ''Resurseffektiv energianvändning, en förutsättning för energiomställning''.

Hej Anders! Vad roligt att du är en av talarna på Underhållsdagarna. Vad är det som har fått dig att brinna för ämnet du ska tala om?

– Många inspel i aktörsdialoger, under cirka 8 år, att det finns mer resurseffektiv energianvändning att realisera om man samverkar lokalt och regionalt, säger Anders Pousette.

Och hur kommer det sig att du började arbeta med det här?

– Jag har länge arbetat med affärsutveckling och insåg att det finns stora värden, både monetära och klimatpositiva, i att arbeta med resurseffektiv energianvändning utifrån ett samarbetande aktörsperspektiv, förklarar Anders Pousette för oss. 

Vilket budskap hoppas du att åhörarna tar med sig efter att ha hört ditt föredrag?

–  Att alla har möjlighet att bidra till en mer resurseffektiv energianvändning, avslutar han samtalet med oss. 

Anmäl dig till Underhållsdagarna: Anmälan

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093