23948sdkhjf

Ventilationssatsning för Currentum

Currentum har förvärvat Medins Ventilation i Falköping.

Det förvärvade bolaget är verksamma inom projektering, installation och underhåll av luftbehandlingsanläggningar.

– Medins är ett väletablerat företag som besitter ett stort kunnande. De kommer att komplettera övriga bolag inom Currentum väldigt väl. Inte minst lokalt i trakterna runt Falköping, där vi genom att förvärva Medins får med oss ännu en installationsdisciplin, berättar Hillevi Skötte, regionchef Väst på Currentum.

Inom Currentum-koncernen finns sedan tidigare Falköping-baserade Friggeråker Rör. Thore Larsson, vd på Friggeråkers Rör, ser ljust på framtiden och framtida jobbmöjligheter tillsammans med Medins Ventilation. I en kommentar säger han:

– Vi har sedan tidigare ett mycket gott samarbete med Medins Ventilation. Det är fantastiskt kul att vi nu får möjlighet att fördjupa samarbetet ytterligare. Vi ser fram emot de synergieffekter som kommer att uppstå tack vara detta.

Om det förvärvade bolaget: 

Anställda: 21 personer

Omsättning: Cirka 42 miljoner kronor per år 

Någon som också är hoppfull är Fredrik Andersson, vd på Medins Ventilation. I en kommentar säger han:

– Vi ser att vi både kan bidra med våra erfarenheter och dra lärdom av den kunskap som finns inom gruppen. Att ha alla discipliner samlade ger oss möjlighet att ta oss an större projekt på ett bättre sätt. Vi ser väldigt mycket fram emot den här resan med alla fantastiska bolag inom Currentum.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094