23948sdkhjf

ABB lanserar cybersäkerhetslösningar

För att hänga med marknaden och bemöta de ökade hoten har ABB lanserat ABB Ability Cyber Security Workplace som förbättrar skyddet av kritisk industriell infrastruktur.

Skyddet har förbättrats genom att sammaföra ABB:s och tredje parters säkerhetslösningar i en enkel och digital plattform.

Säkerhetsinformationen görs mer åtkomlig och enklare att hantera. Tack vare det kan tekniker och driftpersonal snabbare identifiera och lösa problem.

Fakta
Enligt forskningsinstitutet Cybersecurity Ventures förväntas kostnaderna för global cyberbrottslighet som stöld av immateriell egendom, driftstörningar och skada på fysiska tillgångar öka med 15 procent under de närmsta fem åren. Det skulle kunna representera en ungefärlig årskostnad för näringslivet på 10,5 biljoner dollar till 2025, motsvarande 50 procent av USA:s bruttonationalprodukt.

Källa: ABB:s pressmeddelande 

Många av de cybersäkerhetsverktyg som används idag är uppdelade i olika delar. Det tvingar användarna att hoppa från ett system till ett annat för att kunna uföra exempelvis underhållsuppgifter eller reagera på en händelse.

ABB:s CSWP-lösning övervinner dessa utmaningar genom att förenkla kontrollen av statusinformationen och möjliggöra fjärråtkomst, så att ABB:s tekniska domänexperter kan koppla upp sig direkt mot företagens miljö när det behövs extra support, säger Matthew Virostek, produktägare för CSWP på ABB.

Han förklarar:

Nätverken för operationell teknik och informationsteknik är också separerade så att riskfaktorerna identifieras snabbare, vilket ger mer informerade, datastyrda beslut som bidrar till att optimera prestanda och resursanvändning och därmed bidrar till att nå hållbarhetsmål.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125