23948sdkhjf

Vinner marknadsandelar i Norge

Två nya bolag tillhör nu Instalco. Med förvärven stärker installationsbolaget sin närvaro i mellersta Norge.

De förvärvade bolagen är URD Klima Oppdal AS och URD Klima Service Oppdal AS. Båda företagen är verksamma inom ventilation, värme och kyla.

Om URD Klima-bolagen

URD Klima-bolagen med säte i Oppdal söder om Trondheim har tillsammans 28 medarbetare och omsätter cirka 45 miljoner norska kronor.

URD Klima-bolagen har ett geografiskt läge som gör att ett samarbete Instalcobolagen Teknisk Ventilasjon i Trondheim och Haug og Ruud VVS i Lillehammer blir naturligt.
URD Klima Oppdal grundades 1999 och verksamheten är inriktad på projektering och installation av värme-, ventilation-, och kylsystem.

Systerbolaget URD Klima Service Oppdal är inriktat på installationer, service och underhåll av värmepumpar, ventilation och kylsystem.

Källa: Instalcos pressmeddelande

- Förvärvet av URD Klima-bolagen är strategiskt viktigt för oss då vi stärker positionen i regionerna Trøndelag, Møre og Romsdal och Innlandet i mellersta Norge vilket är ett område med stora möjlighet för oss, säger Roger Aksnes, affärsområdeschef Instalco Norge.

 - Vi gläder oss att bli en del av Instalco med de möjligheter som erbjuds inom gruppen och det expansiva affärsområdet i Norge, säger Ivar Snøve, grundare av URD Klima-bolagen i Oppdal.

 

Instalco förvärvar 100 procent av aktierna i URD Klima Oppdal AS och URD Klima Service Oppdal AS och med tillträde 14 september.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094