23948sdkhjf

Mot nya möjligheter i Finland

Currentum tar nästa steg i verksamhetsutvecklingen och etablerar sig i Finland genom partnerskap med fyra företag i Finland.

Företagen är aktiva inom ventilation, rör och el.

– Vi ser stora möjligheter att skapa ett helhetserbjudande inom installation i landet, förklarar Klas Larsson, koncernchef Currentum.

Det är de finska bolagen  Boctok AB, Laiho Group AB, PKS Talotekniikka AB och PKS Service AB som blir en del av Currentum.

Bolagens gemensamma omsättning om året är cirka 400 miljoner kronor. Tillsammans sysselsätter bolagen cirka 220 anställda.

– Det är otroligt spännande och roligt att vi tar nästa steg och etablerar oss i Finland. Det är fyra välmeriterade bolag med bred kompetens och erfarenhet som passar in i Currentumkoncernen väldigt bra, säger Klas Larsson i en kommentar.

Sakari Toikkanen, vd för Currentum Finland, uttalar sig en kommentar:

– Vi ser stora tillväxtmöjligheter för Currentum i Finland, både geografiskt och inom olika discipliner inom installation. Nu kan vi erbjuda fler tjänster till befintliga kunder, samtidigt som det öppnar upp möjligheten för fler finska bolag att bli en del av ett växande, nytt Currentum.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081