23948sdkhjf

Intervjuserie inför Underhållsdagarna - Samarbete ökar konkurrenskraften

I en turbulent tid gäller det att hjälpas åt. Hur ska vi hantera utmaningar som komponentbrist, energikris, säkerhetshot och den gröna omställningen? Det och mycket mer diskuteras när underhållsbranschen möts på Skogshem & Wijk i Stockholm den 16-17 november. I en intervjuserie kommer vi nu att ge dig försmak av våra intressanta talare.

En av årets talare är Per Wilhelmsson, Sales Unit Manager på SKF. Hans föredrag heter: Samarbete ökar konkurrenskraften - Exempel på hur prestationsbaserade avtal hjälper industrin att nå sina produktionsmål.

Hallå Per, vad kul att vi ses på årets Underhållsdagar. Vad har fått dig att brinna för ämnet du ska tala om?

– Genuint samarbete och partnerskap är förutsättningen för att svensk industri ska vara konkurrenskraftig på en internationell marknad. Vi är stark övertygade att gemensamt fokusera på producentens output och arbeta med optimeringar är den bästa modellen att komma dit.

Vilket budskap vill du att åhörarna ska ha fått efter att ha hört ditt föredrag?

– Att det redan finns både konkreta och framgångsrika exempel inom industrin på att det här fungerar! Både vad gäller nya affärsmodeller och performanceavtal. Förhoppningsvis sprider det här inspiration till andra att starta upp liknande samarbete!

Hur kommer det sig att du började arbeta inom detta område?

– Jag har jobbat mycket ute på fältet genom åren, både som säljare och säljchef, och det här är ett behov jag känt växt fram hos kunderna över tid. Vi har anpassat oss efter kundernas önskemål och intresset att fokusera på funktion och tillgänglighet ökar hela tiden och ersätter därmed den klassiska transaktionella affären.

Anmäl dig till Underhållsdagarna: Anmälan

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078