23948sdkhjf

Ny vd för Energiservice

Det är Robert Johansson som ska leda Energiservice i rollen som vd.

– Jag är övertygad om att Robert Johansson genom sitt inkluderande ledarskap och sin gedigna erfarenhet kommer skapa goda förutsättningar för Energiservice att leverera på koncernens långsiktiga mål, säger Elin Bergsten, styrelseordförande för Energiservice.

Han kommer från en tjänst som platschef på Franke Futurum.

– Jag ser fram emot ta klivet från tillverkningsindustrin till servicesektorn, en för mig helt ny bransch. Såväl regionen som Skellefteå är under omvandling och utmaningar finns när elnäten ska byggas ut, vattenkraften ska utvecklas och service av laddningsinfrastruktur ska fungera. I den omvandlingen har Energiservice en viktig roll, säger Robert Johansson.
Från och med den 12 september kommer han att axla rollen som vd på Energiservice.

Energiservice

Energiservice är en heltäckande leverantör av underhållstjänster till företag inom vindkraft, vattenkraft, kraft- och fjärrvärme, industri och elnät. Kärnkompetensen finns inom vatten- och vindkraftsanläggningar, men erbjuder även professionellt underhåll inom värme, industri, el- och fibernät. Energiservice ägs av Skellefteå Kraft och företagets huvudsakliga verksamhet finns i Västerbotten och Norrbotten.

Källa: Energiservice

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11