23948sdkhjf

Intervjuserie inför Underhållsdagarna - Strategi Datadrivet underhåll

I en turbulent tid gäller det att hjälpas åt. Hur ska vi hantera utmaningar som komponentbrist, energikris, säkerhetshot och den gröna omställningen? Det och mycket mer diskuteras när underhållsbranschen möts på Skogshem & Wijk i Stockholm den 16-17 november. I en intervjuserie kommer vi nu att ge dig försmak av våra intressanta talare.

En av talarna är Maria Ryytty som är strategisk underhållschef inom affärsområde järnmalm på LKAB.  Hennes föredrag kallas: ''Strategi Datadrivet underhåll''.

Hej Maria! Det ska bli kul att träffa dig på Underhållsdagarna. Vad är det egentligen som fått dig att brinna för det du ska tala om?

– Underhåll är människa, process och teknik tillsammans. Jag brinner för att skapa förutsättningar för verksamheten och att de kan göra ett värdeskapande arbete varje dag.

Vilket budskap vill du att åhörarna ska ha fått efter att ha hört ditt föredrag?

– Budskapet är att samtliga delar människa, process och teknik är lika viktiga för att få en förändring och resultat.

Hur kommer det sig att du började arbeta med underhåll?

– Jag har alltid varit intresserad av att utveckla verksamheter och människor för att företaget ska gå så bra som möjligt. Underhåll har en stor betydelse för produktionen på LKAB, som pågår dygnet runt varje dag, där planering är den viktigaste faktorn.

Anmäl dig till Underhållsdagarna: Anmälan

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078