23948sdkhjf

AFRY ska driftsäkra metallföretaget

AFRY har fått ansvaret att tillhandahålla tekniska konsulttjänster på Elkems produktionsanläggningar globalt.

Det nya globala avtalet är en förlängning av det tidigare lokala ramavaltet.

Avtalet rymmer tekniska konsulttjänster som projektledning, teknik inom flera olika områden, riskutvärdering, processoptimering, besiktningar, digitalisering, byggledning och leverans av kompletta el-, styrnings- och automationssystem.

– Vi är stolta över att genom detta globala ramavtal kunna fortsätta stödja Elkem med deras miljömässigt ansvarstagande produktion inom olika tekniska konsultområden, säger Jon Julsen, chef för Process Industries Norway hos AFRY, i ett pressmeddelande.

Han tillägger:

– Det finns stor potential för internationellt samarbete och vi har redan utvidgat vår samverkan på flera olika områden.

Om Elkem

Elkem är ett av världens ledande bolag inom miljövänlig metallproduktion och avancerade materiallösningar. Den ökade efterfrågan på koldioxidsnåla tekniker och produkter, som solpaneler, batterier och elfordon, kommer att leda till ökad efterfrågan på flera av Elkems produktsegment inom kisel, kiselprodukter och kollösningar. Bolaget arbetar även aktivt med att minska miljöpåverkan från sina egna produktionsprocesser.

Källa: AFRY pressmeddelande

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093