23948sdkhjf

Dynamate framtidssäkrar produktionen

För att den svenska industrin ska fortsätta att vara konkurrenskraftig krävs både utveckling och innovation. För att uppnå det behöver företaget bli en del av Industri 4.0. Dynamate förklarar vad industri 4.0 innebär och hur det går till i praktiken.

Industri 4.0, även kallat den fjärde industriella revolutionen, förstärker möjligheterna att sammankoppla teknik och produktion i realtid. Genom tillgång till realtidsdata och databaserade system för interaktioner med maskiner kan en industri bli smart.

Industri 4.0 avser inte bara att göra produktionen mer effektivt, utan också att öka samverkan mellan olika avdelningar, partners och medarbetare.

Vi gör alltid en initial analys där vi tillsammans med dig går igenom din teknik och dina behov. Vi erbjuder anpassade lösningar som kan genomföras i mindre steg – allt i samförstånd med dig som kund. Du får full insyn över gjorda investeringar och kan tydligt se effekterna i den dagliga driften, förklarar Lars Davidsson, platschef Automation Dynamate Värnamo.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094