23948sdkhjf

Han blir ny arbetschef på Svevia

I början av augusti tillträder Andreas Jonsson som ny chef för arbetschefsområde Stockholm Söder inom division Drift på Svevia.

– Andreas Jonsson har en bakgrund och en kompetens som passar den fortsatta expansionen och utvecklingen av arbetschefsområde Stockholm Söder. Det är min övertygelse att han är rätt person för uppdraget. Marknaden i området är ett av de mest expansiva i Sverige där Svevia har mycket att erbjuda. Det känns extra roligt att rekryteringen är intern vilket visar på de goda möjligheter till karriär som finns inom bolaget, men också att när det gäller vägunderhåll finns den vassaste kompetensen på Svevia, säger Ninos Lahdo regionchef Mitt inom division Drift, i ett uttalande.

Andreas Jonsson har närmare 20 års erfarenhet inom bygg och anläggningsbranschen. Han har jobbat på Svevia sedan 2017 och kommer närmast från en tjänst som entreprenadchef inom arbetschefsområde Västerås.

– Jag ser stora möjligheter för Stockholm Söder att expandera och ta nya marknadsandelar. Det känns spännande att området driver en innovativ utveckling inom gatuunderhåll och har en stark ställning på den kommunala marknaden. Det är en viktig affär för Svevia som samtidigt ger oss möjlighet att utveckla ett bredare erbjudande inom drift och underhåll samt anläggning, säger Andreas Jonsson i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109