23948sdkhjf

Ny autonom cyberförsvarslösning

Tech Mahindra och FireCompass har tillsammans lanserat en ny autonom cyberförsvarslösning.

Tillsammans ska företagen lansera CARTA-as-a-service. Detta görs för att hjälpa företag att upptäcka cybersårbarheter och säkra affärskritiska tillgångar mot cyberattacker.

– I dagens uppkopplade värld har det blivit avgörande att bevaka sin cybergräns. Det räcker inte längre med tillfälliga eller manuella penetrationstester för att förhindra intäktsförluster kopplade till cyberintrång, säger Kunal Purohit, Chief Digital Services Officer på Tech Mahindra. 

Han fortsätter:

– Det finns ett akut behov av holistiska och avancerade cyberförsvarslösningar som skyddar affärskritiska data. Partnerskapet med FireCompass kommer att hjälpa våra kunder med kontinuerliga riskbedömningar som upprätthåller deras säkerhetsställning. Det smarta med erbjudandet är att det kan användas av alla typer av organisationer, inom flera branscher för att utvärdera och stärka deras cybersäkerhetsstrategier.

Då de flesta organisationer traditionellt sätt genomför säkerhetstester några gånger per år utelämnas ofta flera attackvägar.

– Mängden attacker mot företag ökar för varje dag och idag ger enstaka manuella attacksimuleringar inte längre tillräckligt skydd. Vår vision är att hjälpa organisationer att kontinuerligt upptäcka och testa sin attackyta med samma metoder som angriparna använder. Vi är glada över att samarbeta med Tech Mahindra, som ledande leverantör av digitala transformationslösningar, för att hjälpa kunder att kontinuerligt upptäcka och testa deras attackyta, säger Bikash Barai, medgrundare av FireCompass. 

 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
"Underhåll ska bli det nya buzz-ordet"
Uppstarten skjuts upp - läckage
Hållbarhet är framtidens trendspaning
Samtal för att värna om resurserna
Knappt var tionde företag är redo för cyberangrepp
Vibrerande verktyg är fortsatt ett problem
Andra Nordiska Medier
Metal Supply SE
Verkstäderna
Process Nordic

Sänd till en kollega

0.157