23948sdkhjf

Currentum satsar åter igen på el

Det är Gullikssons El som ansluter till installationsgruppen Currentum. Därmed blir företaget koncernens första elbolag i Stockholm.

– Gullikssons El blir ett mycket viktigt komplement i koncernen. Med 20 års erfarenhet inom elteknik stärker de vårt erbjudande och expertis och vi får ett heltäckande erbjudande i Stockholm, säger Eric Lindqvist, regionchef Currentum Stockholm.  

Från och med 21 juni 2022 tillhör Gullikssons El Currentum. Idag sysselsätter bolaget drygt 100 medarbetare och omsätter 155 miljoner kronor. Bolaget erbjuder bland annat projektering och totalentreprenad, energi och miljö, kraft och belysning, säkerhet och fastighetsautomation.

– Vi är mycket glada över att Gullikssons El är en del av Currentum. Bolaget passar väl in i gruppen, vi har samma sätt att arbeta och delar synsätt och värderingar. Samtidigt är det strategiskt viktigt att de kompletterar med värdefulla kompetenser inom el i Stockholmsområdet, säger Eric Lindqvist, regionchef för Currentum Stockholm.  

Jonas Gulliksson, grundare av det förvärvade bolaget, säger i en kommentar:

– Vi ser stora vinster med att bli en del av Currentum. Det gör oss starkare och ger oss möjligheten att agera på fler arenor med ett bredare erbjudande. Inte minst kan vi ta del av varandras kompetenser, vilket ger fördelar för oss som företag samtidigt som det ger kunderna möjlighet till en helhetsleverans.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
"Underhåll ska bli det nya buzz-ordet"
Uppstarten skjuts upp - läckage
Hållbarhet är framtidens trendspaning
Samtal för att värna om resurserna
Knappt var tionde företag är redo för cyberangrepp
Vibrerande verktyg är fortsatt ett problem
Andra Nordiska Medier
Metal Supply SE
Verkstäderna
Process Nordic

Sänd till en kollega

0.094