23948sdkhjf

Träffa ytbehandlingsbranschen i Köpenhamn

Den 15-16 mars 2023 samlas den nordiska ytbehandlingsbranschen på mässan Scandinavian Coating i Köpenhamn.

På grund av pandemin tvingades Scandinavian Coating till ett uppehåll år 2021. Snart är det dags igen - och det är mindre än ett år kvar till branschen kan ses igen under samma tak.

När ytbehandlare äntligen träffas är det nyheter, kunskapsöverföring och nätverkande som står högst upp på agendan.

Nytt för år 2023 är att mässan har flyttats från Øksnehallen till utställningshallen Forum Copenhagen.

– Flytten till Forum Copenhagen innebär att vi har bättre möjligheter att kvalitetssäkra mässan och dess innehåll då de här lokalerna är mycket bättre för den här typen av mässa, säger Björn Lindforss, mångårig projektledare för Scandinavian Coating.

Han fortsätter: 

– Forum ligger mitt i centrum av Köpenhamn med utmärkta kommunikationer och det tar bara några minuter med tunnelbana, buss eller taxi från centralstationen till mässhallen.

När mässan äntligen genomförs tros det vara drygt 70 utställare på plats.

 –Under Paint Expo i Karlsruhe pratade jag med massor av internationella företag om hur de såg på möjligheten att möta den nordiska marknaden på Scandinavian Coating och jag fick ett väldigt bra gensvar, säger Björn Lindforss.

Han tillägger:

– Jag tror att nu när pandemin är över så vill företagen ut och träffa sina kunder och kollegor igen och min tro och förhoppning är att vi kommer att få se den största Scandinavian Coating hittills när vi öppnar portarna till Forum i mars nästa år.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.07