23948sdkhjf

Specialtillverkad maskin – första i sitt slag

För det lilla familjeföretaget AddCut, specialister på vattenskärning, har det hänt en hel del sedan kusinerna Alexander Sköld och Jonas Sjödell tog över 2018. Den senaste investeringen är en specialtillverkad vattenskärmaskin.

Den nya vattenskärmaskinen är av märket Water Jet Sweden, där en grupp experter tagit fram lösningen till den specialbeställda skärmaskinen. Maskinen är designad för AddCut och har aldrig tidigare tillverkats.

– Det är inom vattenskärning som vi vill växa och det var också därför som vi investerade i den nya maskinen som är anpassad för just det, säger Jonas Sjödell i en kommentar till Elmia.

Vattenskärmaskinen, en Grand NCG3070Q, har ett skärbord på 3,2 x 7,7 meter och är en riktig kraftfull pjäs. Med dubbla högtryckspumpar, dubbla skärzoner för plundring och laddning samt automatisk påfyllning av sand, kommer den att skära snabbare och till ett lägre pris.

– Nu vill vi åt de stora volymerna. Vi vet sällan vem som blir vår nästa kund, det enda vi vet är att de små jobben kan bli stora efterhand, säger Alexander Sköld.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Cyberattacker sätter käppar i hjulet på vägen mot digitalisering
Vissa system åter i drift efter it-attack
Vad för cyberutmaningar kommer vi möta 2023?
Stålbolaget vill bygga egen vindkraft
Försvarsmakten webbplats drabbad av attack
Starkströmsföreskrifterna har moderniserats
Andra Nordiska Medier
Metal Supply SE
Verkstäderna
Process Nordic

Sänd till en kollega

0.125