23948sdkhjf

Underhållsmässan: Har du koll på ditt serviceprotokoll?

Av servicetekniker för servicetekniker, det är Serviceprotokolls motto.

Serviceprotokoll.se är ett användarvänligt mobilt service- och orderhanteringssystem. Det som är unikt med systemet är att det är utvecklat av servicetekniker för servicetekniker.

Syftet är att hjälpa sina kunder att få en bättre översikt på ordrar och resurser och hjälpa dem att spara både tid och pengar. Sen är det såklart den viktiga detaljen - att hjälpa kunderna att aldrig missa en service.

– Våra kunder är allt ifrån QSR som servar storkök till VS Truck som servar truckar. Alla typ av företag som utför service har användning av vår produkt, berättar Katarina Dorbell, support- och webbansvarig.

Vad är unikt med programmet?

– Jag skulle säga att det är väldigt användardrivet och är under ständig utvecjling för att möta upp behoven, säger Katarina Dorbell.

Vad hoppas ni få ut av mässan?

– Vi vill gärna växa och tala om att vi finns. Vi träffar också kunder som vi kanske pratat med för ett år sedan men som nu insett att vi utvecklat det kunderna efterlyst i programmet, säger Katarina Dorbell.

Bara under första dagen har det kommit massvis med kunder som vill ha demo av programmet. Nu ser de fram emot en ny mässdag imorgon.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062