23948sdkhjf

Behandlar rostfritt stål på ytan

Expanite erbjuder lösningar inom ythärdande behandlingar av rostfritt stål och titan. Nu har de utsett en ny Nordic sales manager i Frederick Halbout.

Vad ska han då göra?

Jo, Frederick Halbout kommer i sin roll bära ansvaret för utveckling av försäljningsaktiviteterna på den nordiska marknaden.

Han kommer från flera år hos Oerlikon Balzers coating, där han arbetade som Key account manager inom teknisk försäljning och har därigenom en stor kunskap inom ytteknik och material.

– Jag är väldigt glad över möjligheten att få vara en del av Expanites team, säger Frederick Halbout i ett meddelande och tillägger:

– Jag ser fram mot att delta i och bidra med att öppna upp nya marknader i Norden. Jag ser också fram mot att möta kunderna och fortsätta utveckla samarbetet med dem genom god och riktad service och rådgivning.

– Frederick har en djup förståelse för att etablera och utveckla starka och långvariga relationer med kunder inom flera olika segment och han delar vår vision om vad som utgör god kundservice och marknadens bästa lösningar. Att Frederick ansluter till Expanites team kommer vara en stor fördel för våra kunder och i vår strävan att alltid leverera värde genom väl genomförda projekt. Detta kommer stärka vår position på den nordiska marknaden, säger Thomas Abel Sandholdt, vd för Expanite i meddelandet.

Vad ser du mest fram emot nu på nya jobbet?

– Att komma ut och träffa kunderna – existerande kunder och nya kunder. Det är det jag ser mest fram emot, säger Frederick Halbout till oss.

Märker ni på något sätt av att priserna på stål och metall har ökat?

– Vi har inte mindre att göra. Det är mer ur ett logistiskt perspektiv som vi ser skillnad. Det är lite mer ad hoc nu, det kommer lite plötsligare. Batcherna vi får in kan variera i storlek. Förr kunde man veta säkert att det kommer hundra stycken om en månad eller en vecka. Nu kan det komma tio nu och femton om en vecka och så kommer det ytterligare efter två dagar. Det är lite snabbare puckar nu.

Vad beror det på?

– Min gissning är att kunderna har svårt att få tag på material. Att de får köpa mindre batcher. Att de inte har på lager som de haft innan. Men vi har inte fått mindre att göra, avslutar Frederick Halbout.

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096