23948sdkhjf

De ska drifta- och underhålla belysningen

ONE Nordic är anlitade av Trafikverket för att sköta drift och underhåll av den offentliga belysningen i Kalmar län.

Värdet på avtalet är cirka 20 miljoner kronor och gäller under perioden 2022-2023. Enligt uppgörelsen ska ONE Nordic ansvara för att utföra förebyggande underhållsåtgärder, byten av ljuskällor, inspektioner, felavhjälpning vid eventuella skador på belysningsanläggningarna. Utöver det ingår det att drifta belysningscentraler och sköta beredskap dygnet runt.

ONE Nordic var en av ett fåtal aktörer som kvalificerade sig och uppfyllde de hårt ställda kraven i upphandlingen både avseende teknisk förmåga, kvalitet och miljöarbete samt konkurrensmässig prisbild. Med denna affär utökar ONE Nordic vår marknadsandsandel dels i regionen, dels inom belysningssektorn var vi är en av de ledande entreprenörerna i Sverige, säger Jonas Fröberg, Regionchef Syd på ONE Nordic, i en kommentar. 

Han tillägger: 

De ska drifta- och underhålla belysningen Målet är att säkerställa att länets belysningsanläggning är i drift dygnet runt. En väl fungerande belysningsanläggning bidrar till en god trafiksäkerhet och till Trafikverkets nollvision, säger Jonas Fröberg, Regionchef Syd på ONE Nordic.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079