23948sdkhjf

Underhållsingenjören: ''Det är alltid utmanande..'' 

David Osmanoff är underhållsingenjör hos Nodra. Han arbetar med drift och underhåll på ledningsnätet. I en intervju med Nodra berättar han mer om sitt arbete.

- Jag arbetar med drift och underhåll av ledningsnätet med inriktning på spillvatten. Arbetet innebär både avhjälpande och förebyggande åtgärder. När det uppstår problem på ledningsnätet utreder jag orsaken och beställer arbeten för att åtgärda problemet. Det bedrivs även projekt på ledningsnätet och jag representerar driften i de större projekten som utförs, förklarar David Osmanoff för Nodra.

Det var när David upplevde att han behövde en utmaning och att behövde utveckla sig i sin roll som började arbeta på Nodra. Det är just därför han tycker att sitt arbete är roligt - han utvecklas ständigt och lär sig ständigt nya saker.

- Det roligaste med mitt jobb är friheten att styra sin arbetsdag, omväxling i arbetet och såklart kollegorna. En fördel med arbetet är att jag hela tiden utvecklas och lär mig nya saker. Det känns också kul att kunna vara med att påverka VA-utvecklingen på ett positivt sätt.

Nodra frågar honom: Kan du berätta om någon arbetsuppgift eller projekt som varit speciellt spännande?

- Det är alltid utmanande med större projekt och arbeten där fler aktörer är inblandade. En arbetsuppgift som jag särskilt minns var när jag tog över som driftrepresentant för en storstörning på grund av att många vattenläckor uppdagades samtidigt. Det var väldigt roligt att vi kollegor jobbade som ett team och bollade idéer för att på bästa sätt lösa uppgifterna som vi ställdes inför, säger David Osmanoff.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125