23948sdkhjf

''Efterfrågan på el ökar''

Från och med oktober 2022 kommer ONE Nordic att leverera tjänster inom stationsunderhåll och eldistribution för C4 Energikoncernens elnätsbolag C4 Elnät.

C4 Energikoncernens elnätsbolag C4 Elnät äger elnätet i tätorterna Kristianstad och Åhus och har totalt 28 100 elnätskunder inom Kristianstads kommun. 

Förutom att bygga ut och förstärka elnätet i regionen kommer ONE Nordic att sköta service och underhåll av fyra fördelningsstationer.

C4 Energikoncernens elnätsbolag C4 Elnät AB äger elnätet i tätorterna Kristianstad och 

- Efterfrågan på el ökar och för att framtidssäkra elleveransen är det viktigt att säkerställa en långsiktig samarbetspartner. Med det nya avtalet säkrar vi tillgång till resurser och kompetens i vårt kontinuerliga arbete med att bygga ett robust och driftsäkert elnät för framtiden, säger Mikael Ström, avdelningschef för elnät på C4 Energi i en kommentar.

Jonas Fröberg, regionchef Syd på ONE Nordic, är glada över samarbetet. I ett pressmeddelande säger han:

- Vi är mycket stolta och glada över förtroendet från C4 Elnät. Avtalet visar att vi har ett starkt och attraktivt erbjudande inom stationsunderhåll och eldistribution. Avtalet innebär att ONE Nordic stärker sin position i  Norra Skåne med ett nytt stort och prestigefullt uppdrag. Avtalet innebär också att vi kommer vi behöver rekrytera fler stations/lokalnätsmontörer, projektledare och beredningstekniker till regionen.

Om avtalet: 
Det är ett fyraårigt avtal med chans till förlängning på ytterligare fyra år. Avtalet är värt 32 miljoner kronor.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125