23948sdkhjf

Ytbehandlingsföretaget expanderar till Kina

Impact Coatings utvecklar och kommersialiserar teknologi för Physical vapor deposition, PVD-ytbehandling. PVD är en metod för vakuumbeläggning av tunna filmer av metall eller keramik.

Nu ska de öppna dotterbolag i Kina med huvudkontor i Shanghai. Sitt första.

– Det stämmer att Impact Coatings China är vårt första dotterbolag, berättar Anette Therén som är VP Marketing & Communications på Impact Coatings för oss.

Impact Coatings har redan en grund på den kinesiska bränslecellsmarknaden vad gäller varumärke och försäljning.

– Baserat på förväntad tillväxt på grund av lokal efterfrågan på marknaden och globala trender ser vi denna expansion som ett naturligt nästa steg i vår tillväxtresa. Vi är bekanta med kundens behov och kunden drar nytta av att erbjuda beläggningstjänster i vårt svenska beläggningsservicecenter och är nu redo att utöka vårt erbjudande till nya strategiska tillväxtmarknader som Kina, säger Torbjörn Sandberg, vd för Impact Coatings i ett meddelande.

Yaowen Wang började på Impact Coatings i början av 2019 som försäljningsdirektör, Kina och kliver nu in i sin nya roll som president, Kina för det nybildade dotterbolaget. 

– Detta är den optimala tiden för oss att utöka vår närvaro i Kina och tillhandahålla en bredare och bättre service till en växande kundbas. Vårt mål är att minska riskerna för våra kunder och stödja växande vätemarknad från provtagning och testfaser till volymproduktion, för att påskynda övergången mot en koldioxidneutral framtid, säger Yaowen Wang i meddelandet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094