23948sdkhjf

Hexagon stärks inom drift- och underhållslösningar

Hexagon har förvärvat Innovatia Accelerator Inc, en utvecklare av SaaS-baserade lösningar för digitalisering och modernisering av fältarbete i tillverknings- och processindustrin.

Det förvärvade bolaget har huvudkontor i Saint John i New Brunswick, Canada, med kontor i Indien och USA. Innovatia Accelerator kommer att ingå i Hexagons division PPM.

För att kunna automatisera hela verksamheten krävs det att hela tillgångar digitaliseras och blir uppkopplade. Innovatia Accelerators produkt AcceleratorKMS är en AI-baserad plattform för insikter i fältarbete som påskyndar den digitala omvandlingen av pappersarbete och riskfyllda processer.

- Det är med glädje som vi införlivar ännu en innovativ produkt i vår portfölj för drift- och underhållslösningar, och därmed tar nästa steg i visionen om att automatisera industriella anläggningars verksamhet. Accelerator KMS har en väldokumenterad meritlista från många Fortune 500-bolag där de digitaliserat pappersbaserade ekosystem för drift och underhåll, temporära produktionsstopp, och akuta nödprocesser, säger Hexagons vd och koncernchef, Ola Rollén i en kommentar.

AcceleratorKMS innehåller lösningar för:
Procedure Lifecycle Management (PLCM)
Connected Worker
Platform (CWP)
Learner Experience Platform (LXP) 
Component Content Management System (CCMS). 

- Hexagon har under lång tid varit ledande inom smarta digitala verkligheter, vilka sträcker sig längre än digitala tvillingar genom att löpande inhämta och samla all information och platsdata från sensorer och andra källor på en och samma plats – som är tillgänglig överallt, när som helst, och på alla enheter. Med förvärvet får vi tillgång till operationella insikter som hjälper anställda att undvika olyckor eller misstag som uppstår genom saknad, utdaterad, eller otillgänglig information, säger Ola Rollén. 

Han fortsätter:

- Genom att kombinera AcceleratorKMS med våra lösningar för hantering av tillgångar samt smarta digitala verkligheter kan våra kunder uppnå ökad effektivitet, förbättrade processer och högre ROI.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094