23948sdkhjf

Full fart för Skånska Energilösningar

Solceller, värmepumpar, laddlösningar, geoenergi. Försäljning, montering, installation och service. Utbud, utförande och expertkompetens. Skånska Energilösningar arbetar med det och lite till

Skånska Energilösningar erbjuder både privatpersoner och företag ett brett utbud av förnybara energilösningar.

– Till skillnad från de flesta andra i branschen har vi också våra egna montörer och installatörer. När du anlitar oss är det en firma hela vägen du har kontakt med. Det är bara Skånska Energilösningar, inte två-tre underentreprenörer också. Det har vi märkt är ett starkt argument till att våra kunder valt oss, säger Skånska Energilösningars försäljningschef Johan Skalin i en kommentar. 

Nyligen har bolaget flyttat in i nya på lokaler i Helsingborg.

– I takt med att vi har förstärkt organisationen och blivit allt fler medarbetare har vi blivit lite trångbodda i våra gamla lokaler. I vårt nya kontor öppnar vi också ett nytt IVT-Center med showroom för våra värmepumpar, säger han.

Det råder en stor efterfrågan på energilösningar. Sedan ett par år tillbaka märker företag av en solcellsboom.

– Förnybara energilösningar är ett mycket spännande fält att verka inom just nu, både sett till den ökande efterfrågan och den snabba utvecklingen. Det känns bra att vi har kunnat förstärka med ny personal och nu med nya lokaler. Vi blickar framåt med tillförsikt, säger Johan Skalin.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094