23948sdkhjf

Hjälpmedlet som underlättar smörjning

Enligt Hydroscand ska en ny produkt spara både tid och pengar. Istället för centralsmörjning erbjuder de nu enpunktssmörjare.

Hydroscand har utökat sitt sortiment med enpunktssmörjare, eller automatsmörjare som de också är kända som. Enligt företaget monteras den i anslutning till bussningen eller lagret som ska smörjas. Den räcker i upp till tolv månader och kan ställas in på önskad smörjnivå. Hydroscand säger att de själva har testat produkterna i deras egna testlaboratorium för att vara säkra på att de smörjer jämnt under hela livslängden.

– Vi har sett att efterfrågan på enpunktssmörjare ökar, framför allt bland kunder som har maskiner med otillgängliga smörjpunkter, där det kan vara svårt att komma åt och montera ett centralsmörjningssystem. Men även bland kunder som har långa transportband där det kan bli dyrt att montera stora CLS-system. Det känns bra att vi nu kan hjälpa till att underlätta deras vardag, säger André Broström, konceptansvarig för SlangExpress och CLS på Hydroscand, i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109