23948sdkhjf

Hydroscand-butiken i Helsingborg flyttar

Hydroscands butik i Helsingborg flyttar hela vägen till grannhuset.

Hydroscands butik i Helsingborg flyttar till större lokaler, bara runt hörnet. För Hydroscands kunder blir det inte en större förändring då de nya lokalerna är belägna i grannfastigheten på Garnisongatan 19.

- Flytten innebär flera fördelar för Hydroscands kunder, då butiksytan blir större och parkeringsmöjligheterna bättre. Det blir även enklare för kunder med större fordon som nu kan fortsätta runt butiken för att komma ut på Garnisonsgatan igen, i stället för att backa och vända, säger Conny Hansen, regionchef syd på Hydroscand.

I den nya butiken kommer ett brett sortiment av slang och ledningskomponenter att erbjudas. Utöver det erbjuds slangservice både i butik och ute hos kund.

Från butiken i Helsingborg utgår tre SlangExpress-bussar. Med dessa kan Hydroscand hjälpa kunder i fält med såväl akuta slangbyten som förebyggande underhållsarbeten.

- Det känns bra att vi nu får bättre och större lokaler. Jag hoppas att kunderna kommer att uppskatta de förändringar som utförs i samband med flytten. Butiken kommer att planeras på ett smartare sätt för att göra allt ännu mer lättillgängligt för våra kunder, säger Magnus Ryham, platschef på Hydroscand i Helsingborg.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.234