23948sdkhjf

Förses med digital underhållsdokumentation

Digital underhållsdokumentation är ett sätt att arbeta effektivare med underhåll. Semcon kommer därför förse Talgo med detta. 

Med ett effektivare underhåll säkerställs högre tillgänglighet, kvalitet och säkerhet för tågen. Just därför har Semcon ingått ett nytt avtal med den globala tågtillverkaren Talgo.
Talgo som är Spanienbaserat är specialiserade på design, tillverkning och underhåll av spårbundna fordon. De har tåg som går i 44 länder. 

Semcons kommer att stötta Talgo med all dokumentation som krävs för underhållet av 23 nya höghastighetståg. Dessa ska drivas av Deutsche Bahn, både på inhemska och internationella sträckor. 

– Det här är ett jättespännande projekt för oss på Semcon. Vi ser fram emot att hjälpa Talgo med användarvänlig teknisk dokumentation och med att se till att serviceteknikerna alltid är uppdaterade och kan utföra ett effektivt underhåll, säger Stefan Moldenhauer, Country Manager, Semcon Product Information Germany i en kommentar.

I projektet kommer Semcon att bidra med expertis inom underhållsaktiviteter för fordonen samt tillhörande informationssystem. Dessutom ska de bidra med ofattande praktisk verkstadskunskap.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Vissa system åter i drift efter it-attack
Vad för cyberutmaningar kommer vi möta 2023?
Stålbolaget vill bygga egen vindkraft
Försvarsmakten webbplats drabbad av attack
Starkströmsföreskrifterna har moderniserats
Stoppet på Ringhals 4 förlängs igen
Andra Nordiska Medier
Metal Supply SE
Verkstäderna
Process Nordic

Sänd till en kollega

0.203