23948sdkhjf

Investerar i el- och nätverksmontage

Storskogen har förvärvat El & Nätverksmontage i Stockholm, ENAB,  via dotterbolaget Örnsbergs El, Tele & Data. 

Under föregående räkenskapsår rapporterade ENAB en omsättning på cirka 18 miljoner kronor och en ebita på 2 miljoner kronor.

Det förvärvade bolaget har 15 anställda. ENAB har lång erfarenhet av service, mindre entreprenader och utför utför elinstallationer såsom nätverk, värmekablar, takvärmeanläggningar, svagström samt AV-installationer. 

Idag ägs bolaget till lika delar av Bernt Nordqvist, Johan Norin och Magnus Svahn, som alla kommer vara fortsatta verksamma i ENAB efter att affären är slutförd. De tre ägarna blir delägare i Örnsbergs El, Tele & Data.

- Det ska bli väldigt spännande att efter alla år ta ett nytt steg framåt. Båda företagen har en lång erfarenhet i branschen men med olika inriktningar. Tillsammans får vi en otroligt bra bredd, erfarenhet och kompetens och jag är övertygad om att vi kan nå gemensamma framgångar framöver, säger Bernt Nordqvist, grundare, vd och delägare på ENAB.
ENAB är ett tilläggsförvärv till Örnsbergs El, Tele & Data, som erbjuder installation och underhåll inom el och IT i Stockholm med omnejd. 

- Bernt, Johan och Magnus har gjort ett fantastiskt arbete med att driva ENAB med en entreprenöriell kultur med mycket engagerade medarbetare och en historik av nöjda kunder. Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med dem, där vi nu tillsammans börjar ett nytt och spännande kapitel med ENABs kunder och medarbetare, säger Mikael Partin, vd för Örnsbergs.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062