23948sdkhjf

Svevias nya satsning: “Allt går enligt planerna”

Sveriges sjätte största byggföretag satsar på nytt projekt för att kunna utföra större uppdrag. Något som divisionschefen Per Höglund menar är en förutsättning för Svevias tillväxtstrategi.

När branschorganisationen Byggföretagen tidigare i år listade Sveriges största byggföretag hamnade Svevia på sjätte plats. Nu meddelar företaget att de startar en verksamhet med namnet Stora projekt. Enheten ska räkna på och utföra projekt i hela landet tillsammans med lokala arbetschefsgrupper.

 – Vi har arbetat långsiktigt med en tydlig plan för att utveckla verksamheten och allt går enligt planerna. Att vi bildar en särskild grupp för stora projekt är en förutsättning för att vi ska kunna kalkylera och utföra större uppdrag inom ramen för vår tillväxtstrategi, säger Per Höglund, divisionschef på Anläggning, i ett pressmeddelande.

Verksamheten Stora projekt ska ledas av Mattias Gretzer, regionchef för Anläggning i Stockholm. Även projektcheferna Magnus Skoglund och Sven-Åke Bengtsson kommer att ingå i arbetsgruppen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Stålbolaget vill bygga egen vindkraft
Försvarsmakten webbplats drabbad av attack
Stoppet på Ringhals 4 förlängs igen
Softronic har stäng ner all trafik efter säkerhetsincident
Många vattenläckor beror på bristande underhåll
Utförde den första reparationen i sitt slag
Andra Nordiska Medier
Metal Supply SE
Verkstäderna
Process Nordic

Sänd till en kollega

0.079