23948sdkhjf

Ny Svevia-chef är del av tillväxtstrategin

Svevia har rekryterat Mats Olsson som chef för region Special inom division anläggning. Rekryteringen är en del av satsningen på anläggningsdivisionen.

Regionen är Sverigeövergripande och erbjuder tjänster och specialkompetens inom grundläggning och marksanering.

– Mats har en bred erfarenhet i branschen och jag är mycket glad att han väljer att komma till Svevia. Det är min övertygelse att Mats personliga egenskaper och ledarskap på ett framgångsrikt sätt kommer att utveckla region Special, säger Per Höglund, divisionschef anläggning i en kommentar.

Svevia satsar på anläggningsverksamheten och rekryteringen av Mats Olsson är en del av tillväxtstrategin.

– Jag tror ingen i branschen har missat Svevias utveckling och positiva resa under de senaste åren. Bolaget är inne i en spännande utvecklingsfas. Jag tycker om att arbeta med affären för grundläggning och ser fram emot att bredda min kompetens inom marksanering, ett erbjudande som känns modernt och helt rätt i tiden när mycket fokus i branschen ligger på miljö och återvinning av massor, säger Mats Olsson i ett pressmeddelande.

Från och med den 21 mars kommer Mats finnas på plats på Svevia.

Om Svevia division Anläggning

Svevia division Anläggning bygger nya vägar och bygger om befintliga. Även grundläggning, markarbeten, vindkraft och miljörelaterade uppdrag inom marksanering tillhör kärnverksamheten. Divisionen driver hela eller delar av infrastrukturprojekt från projektering och planering till utförande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11