23948sdkhjf

Ny vd på Sandbäckens rör

Nu har Mats Cullbrand lämnat över stafettpinnen.

Mats Cullbrand grundade Sandbäckens Rör i Göteborg 2012 och fram till i år har han utvecklat bolaget i rollen som vd. Idag omsätter bolaget drygt 60 miljoner kronor och sysselsätter runt 25 medarbetare.

Den som nu axlar rollen som vd heter Lucas Emanuelsson.

– Det är med trygg hand jag lämnar över vd-rollen till Lucas. Jag ser fram emot att följa hans och teamets fortsatta resa mot målet att bli en av Göteborgs ledande aktörer inom fastighetstekniska tjänster, säger Mats Cullbrand, regionchef Sandbäckens Väst i ett inlägg på LinkedIn.

Lucas Emanuelsson kommer närmast från teknikkonsultbolaget Bengt Dahlgren Brand & risk och rollen som avdelningschef för deras sprinklerverksamhet i Göteborg.

– Jag är stolt över att nu vara en del av Sandbäckens och känner mig peppad inför uppgiften att, tillsammans med medarbetarna, fortsatta utveckla och bredda bolagets verksamhet och erbjudande på marknaden, säger Lucas Emanuelsson i inlägget.

Mats Cullbrand kvarstår i sin roll som chef för Sandbäckens region Väst tillika som kvalitets- och miljöchef inom Sandbäcken-koncernen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093